8/9/15

Fira del Portal de l'Àngel

Bon dia,

Ens posem en contacte amb vosaltres per fer-vos saber que l'associació d'artesans Art Güell es presentarà enguany a la convocatòria de la Fira del Portal de l'Àngel, i encara disposem d'algunes places lliures per participar-hi.

La fira es realitza durant 2 setmanes consecutives (tots els dies de la setmana, de 10 del matí a 9 del vespre) a l'Avinguda del Portal de l'Àngel i té un cost aproximat de 1000 euros. En cas que s'accepti la proposta de l'associació, les dates de la fira depenen de la puntuació obtinguda en el concurs que convoca l'ajuntament entre totes les associacions que s'hi presenten.

Les condicions per als artesans individuals són les següents:

- Fer un ofici artesà reconegut per Artesania de Catalunya i tenir el carnet d'artesà professional d'aquesta institució vigent. Només es poden comercialitzar els productes de producció pròpia d'aquest ofici.
- No estar inscrit en més de dues fires del Portal per l'any vinent
- Certificat de lliure deute de l'Ajuntament
- Si no hi ha canvis d'última hora a la normativa, el titular de la llicència és la persona que ha d'atendre la parada en tot moment, només pot delegar aquesta funció a un altre artesà del mateix taller que també tingui el carnet artesà, i ho ha de comunicar prèviament a l'associació i a l'ajuntament.

Si esteu interessats en la fira cal que ens envieu per mail, de moment i el més aviat possible, el següent:

- Nom i cognoms, nom de la marca
- Carnet d'artesà
- De tres a cinc fotos del vostre producte o pàgina web
- Foto de l'estand o parada muntada
- Telèfon de contacte

La selecció de les propostes es realitzarà en funció de la qualitat del producte i la varietat d'oficis representats.

Gràcies i fins aviat,



ART GÜELL
artguell@hotmail.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario